Mäklare Åkersberga

Trygga bostadsaffärer med en mäklare som kan Åkersberga

Fri värdering

FRI VÄRDERING AV DIN BOSTAD I ÅKERSBERGA

Om du är intresserad av att sälja din bostad erbjuder vi dig en fri värdering. Vi kommer ut och tittar på samtliga utrymmen och berättar vad din bostad är värd idag, samt vad du kan göra för att höja värdet ytterligare.

Renoveringar kan löna sig

I vissa lägen kan det löna sig att investera i renoveringar av bostaden innan den läggs ut för försäljning. Ibland lägen räcker det med målning eller tapetsering av några enstaka rum för att de ska bli mer tilltalande och göra det lättare för en köpare att föreställa sig hur de kommer att se ut med deras egna möbler och andra inredningsdetaljer.

I andra fall kan vi komma att rekommendera att du genomför mer omfattande uppdateringar för att du ska få ut ett så bra pris som möljigt. Exempelvis så kan ett nyrenoverat badrum i vissa fall höja värdet på en bostad med några hundra tusen, vilket gör att investeringen betalar sig med råge.

Vi låter dig veta vad bostaden är värd idag, hur mycket vi uppskattar att renoveringar skulle kunna öka vinsten och du väljer sedan själv vilka åtgärder du vill vidta innan vi lägger ut din bostad för försäljning.

Home styling

Styling av hemmet har mer eller mindre blivit standard vid försäljning av bostäder i Stockholmsområdet. Som en del av våra mäklartjänster erbjuder vi dig att välja till en professionell styling som presenterar din bostad från sin bästa sida. Privata föremål plockas bort för att inte distrahera spekulanterna. Vid behov målar vi väggar som skulle se bättre ut i en neutral färg. Möbler och accessoarer som framhäver det unika med din bostad väljs ut och din bostad fotograferas sedan professionellt. Om du vill kan vi även se till att dessa möbler och föremål står kvar vid visningen.

Kontakta Mäklare Åkersberga idag om du är intresserad av att sälja din bostad. Vi bokar in en tid för ett första möte och värdering av din bostad och följer sedan stegen i vår garanti för att uppnå bästa möjliga resultat vid försäljningen.

 

Fri värdering av din bostad i Åkersberga!