Mäklare Åkersberga

Trygga bostadsaffärer med en mäklare som kan Åkersberga

Om oss

MÄKLARE MED NÖJDA KUNDER

Att sälja eller köpa en bostad hör till de viktigaste affärer du gör i livet - både privatekonomiskt och känslomässigt. Såväl köpare som säljare ska känna sig trygga vid en bostadsaffär. Därför är det viktigt att du anlitar en mäklare som du känner förtroende för. Det är en viktig förutsättning för en lyckad affär.

Du som kund är unik och därför blir du bemött så av oss. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov, önskemål och försöker hitta det där lilla extra som du söker för att verkligen känna dig hemma. Vi mäter vår framgång i de kundrelationer vi bygger längs vägen, inte i hur många bostäder vi kan sälja på kortast möjliga tid.

Vi är en mäklarfirma som kan vårt närområde i Åkersberga utan och innan. Tack vare det kan vi erbjuda dig de fördelar som ett stort företag har med sig, samtidigt som vi förblir personliga.

Mäklare Åkersberga ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är den mäklare som får mest rekommendationer av sina kunder (enligt undersökningen SKI 2013). Vi vill gärna göra dig till ännu en av våra nöjda kunder.

Vårt kontor ligger centralt i Åkersberga. Där kan du alltid komma förbi om du har frågor om ditt boende eller fastighetsaffärer. Vi på Mäklare Åkersberga finns alltid där för dig. Varmt välkommen till oss när du vill göra en trygg bostadsaffär!

 

Fri värdering av din bostad i Åkersberga!